Stort fremmøde af frivillige til baneklargøring i Aars Tennisklub
1. april 2019
Indendørssæsonen i Aars Tennisklub slutter midt i april måned, hvor man rykker udendørs til klubbens 5 grusbaner. Klubben står selv for klargøringen af banerne, så der skal bruges mange frivillige hænder, da der først skal køres gammel grus ud og derefter lægges nyt på, sammenlagt omkring 10 tons der skal flyttes. 

Folk melder sig selv til opgaven, og der blev i år sat rekord af frivillige med 30 personer i alle aldre – ca. dobbelt så mange som på et normalt år, så arbejdet der normalt varer ca. 1½ dag blev klaret på rekordtid. kl. 14.00 stod banerne forårsklar med nyt grus. At dette kunne klares så hurtigt, skyldes også, at Houman Materiel hjælper til med udstyr til at fragte det tunge grus. 

Ikke nok med at banerne blev gjort klare - borde, bænke og stole blev også pudset og malet, så de står flotte til sæsonstart. Alt i alt fik anlægget den store forårsrengøringstur, så der præsenterer sig smuk for klubbens medlemmer og besøgende. 

Nu venter klubben blot på, at banerne skal sætte sig helt. Det står klubbens banemand – Børge Bloksgaard – for. Han tromler dem næsten dagligt, så de er klare til 
standerhejsning og åbent hus tirsdag den 23. april. 

Man har allerede nu mulighed for at tilmelde sig arrangementet på klubbens hjemmeside.


Kalender
Julehygge
28. november 2019
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Coolsport


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6