Deja-vu for Aars Tennisklubs seniorhold
27. maj 2019
I weekenden spillede Aars Tennisklubs seniorhold 2. runde i årets udendørs holdturnering, hvor damerne skulle fortsætte den gode sæsonstart med en tur til Skive og herrerne fik mulighed for at rejse sig hjemme af Højbjerg. Dog endte resultaterne som noget man havde set før. Ligesom i sæsonens 1. runde led herrerne et nederlag og damerne sejrede.

Fredag eftermiddag tog Stine Jacobsen, Lenette Pedersen, Monica Henningsen og Priya Sivakumar en tur sydvest over mod Skive for at spille rundens holdkamp. Det blev til en samlet sejr, som dog kom i land efter nogle meget tætte kampe.

Stine og Lenette klarede deres singlekampe i overbevisende stil da de samlet set kun gav 5 partier væk til modstanderen. Det gode spil fortsatte i deres double, som blev vundet med 6-2 6-2. En godkendt start på turneringens første udekamp.

- Det var utrolig dejligt med en sejr i sæsonens første udekamp, og især måden den kom i land på, udtaler Lenette.

Mere dramatik var der dog at spore i Monica og Priyas kampe. Begge kampe var utroligt tætte, men begge kampe endte desværre også i nederlag til damerne. Derfor blev deres doublekamp den afgørende faktor for, om sejren skulle direkte med hjem til Aars eller om de to klubber måtte ud i et 'Golden Set' om sejren.

Efter en fremragende præstation og en bejler til årets kamp i turneringen, kunne Monica og Priya går fra banen med sejren. Den vanvittige kamp endte 4-6, 7-6, 13-11.

- Kampen var sindssygt spændende. Man kunne ikke få øjnene væk fra banen selvom man selv var igang med at spille, lød det fra Stine.

Monica havde erstattet sin søster, Emma, til dagens kamp og man må sige hun blev kastet for løverne. Det lod hun sig dog ikke skræmme af og knytter selv nogle ord til hendes præstation.

- Det var en kæmpe sejr og så slap vi heldigvis for et 'Golden Set'. Mit grundspil var godt, flugtningerne var dårlige og en anden gang nægter jeg at brænde så stor en chance på en matchbold, udtalte en meget velovervejende Monica.

Damerne har nu 2 sejre ud af 2 mulige og topper deres pulje.

Lige så lykkeligt kan man ikke sige det gik for herrerne. Efter gruset havde lagt sig, måtte de erkende at nederlaget til Højbjerg var en realitet. Holdet bestod af Mads Henningsen, Jonas "Young Gun" Kristensen, Kenneth Nielsen og Allan "Lunten" Berndtz.

Mads vandt hans singlekamp i overbevisende stil, og han spillede en tæt double sammen med Allan, men lige lidt hjalp det. Herrerne endte med et 1-5 nederlag og ligger sidst i deres pulje.

- Det går ikke vores vej lige nu. Men vi må op på hesten igen og kæmpe videre. Sæsonen er kun lige begyndt, udtaler Jonas efter kampen.

Og hvor har han dog ret.

Næste runde er lige om hjørnet da herrerne allerede skal i aktion på torsdag i Randers og damerne skal en tur til Hjørring på lørdag.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Head


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6