De unge fra Aars Tennisklub kom på en svær opgave
15. august 2019
Weekenden stod også i holdkampens tegn for nogle af vores juniorer. Her var Lucas Krog Pedersen og Viktor Bror Kristensen kommet på udebane i Silkeborg, hvor der ventede dem en stor opgave.

Lucas og Viktor gjorde alt hvad der stod i deres magt for at hive en sejr hjem og kæmpede rigtig godt, men forgæves. Deres banemænd var simpelthen for stærke, som lige skal siges, var noget ældre end de to udsendte fra Aars Tennisklub.

Viktor tabte sin kamp 1-6, 0-6, selvom han inden kampens begyndelse havde lagt en speciel plan for at vinde. Han ville prøve i ægte Kyrgios-stil at psyke modstanderen så meget, at det blev til hans fordel. Dette lykkedes dog ikke helt.

- Min modstander var simpelthen for flink, lød det fra Viktor.

Lucas spillede en tættere kamp som også endte med et nederlag på 3-6, 1-6, og doublen endte også med en sejr til Silkeborg på 6-2, 6-2. Dermed tabte drengene holdkampen 0-3.

- Drengene gav alt hvad de havde, men de andre var bare for stærke. De bevarede det gode humør og hyggede sig med deres modstandere udenfor banen, så det var en fin dag, lyder det fra Bolette, mor til Viktor.

Op med hovedet drenge. Videre!


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
Volkswagen Aalestrup


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6