Padeltennis kommer til Aars Tennisklub
29. april 2020
Det har været længe undervejs, men nu er de sidste detaljer kommet på plads, og vi kan stolt offentliggøre at padeltennis bliver en del af Aars Tennisklub. Gennem et samarbejde med Danpo, har vi fået mulighed for at låne deres padeltennisbane, som er placeret ikke langt fra vores anlæg.

Padeltennis, eller bare padel, er en af de størst fremstormende sportsgrene herhjemme og er utroligt nemt at gå til for enhver og er garant for en masse timers sjovt. Padel er hurtigt at lære i og med det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, hvilket gør det lettere for børn og nybegyndere. Det er mindre fysisk hårdt end f.eks. fodbold og tennis, som gør at risikoen for sportsskader formindskes. Padel er et socialt spil da det fungere som en double, så grib fat i dine venner og kom afsted!

Man kan læse mere om padel ved at følge dette link:
https://danskpadelforbund.dk/hvad-er-padel/

Måden hvorpå du låner "vores" padelbane går gennem os. Kontakt os på vores mail: mail@aarstennisklub.dk, og hør nærmere omkring brug, lån af udstyr, booking, osv..

Slutteligt vil vi gerne sende en stor tak til Danpo for samarbejdet.

Vi glæder os til forhåbentlig at se en masse af jer benytte jer af denne tilføjelse til vores klub og at I bliver glade for det.


Kalender
Se hele kalenderen
Hovedsponsor
Sparnord
Team Aars Tennisklub
DanBolig Vesterhimmerland


RESERVATION
PAY & PLAY BANE 6